Free download Mini Pixel IconSet

March 29th, 2011 by dr.emi

Hi there! maybe this icons set useful for your design. Please collect all icon, save it into your hard drive.

read more

 

Popularity: 14% [?]

Donglot Source Code Open EXE Files (.NET dan JAVA)

February 5th, 2011 by dr.emi

Karna gw kesel makek PHP, ternyata file exe sekarang udah gak bisa lagi di eksekusi via browser, nah akhirna gw bikin make bahasa lain dah. Dulu si bisa mbuka file external EXE dari browser, make exec / makek JS juga masih bisa. Tapi sejak security update Window, ini udah gak bisa lagi dilakukan. Dan ini lah solusinya.

http://www.4shared.com/file/ZtFJ_9Py/OpenExeJava.html
http://www.4shared.com/file/aKfMKR6X/OpenEXE_VisualVersion.html

Ada solusi yang lain lagi, make RMI (bwat JAVA). Kita buat 1 aplikasi java yang bertugas memberikan perintah ke RMI, untuk melakukan exkekusi file external (EXE). Jadi masalah yang selama ini dihadapi developer Web Based, bisa diatasi. Biasanya kalok make EXEC langsun via browser, baik JSP dengan Tomcatnya maupun PHP dengan Apachenya, sama sama kena “TILANG” (referensi Milist Netbeans Indonesia)

Silakan donglot dan selamat mencoba.

Popularity: 5% [?]

Download file tutorial Photoshop Legendaris dr.emi + PSD

April 26th, 2010 by dr.emi

Masih inget ama interace website legendaris ini?

dremi.INFO Biotech Version

Naa… bwat yang masih inget atau bahkan udah lupa sama sekali….. ni gw kasi link tutorial tutorial legendaris, yang pernah booming dan ditampilkan di interface versi lamanya dremi.INFO
Link link ini gw share agar bisa menggantikan link tutorial di versi baru ini, kalok ada halamannnya yang kosong. Kalo kosong berarti waktu dulu mengkonvert, kelewat ngonvertnya.

Selamat bersenang senang ya :D

Popularity: 5% [?]

Great themes for Ubuntu 9.04 and ubuntu 9.10 Karmic Koala

March 12th, 2010 by dr.emi

Here ara the greatest theme of Ubuntu 9.04 and 9.10. Just run apt-get install {THEME NAME} to install it on your Ubuntu. Just for Ubuntu Users!

read more

 

Popularity: 4% [?]

My Icon Pack #1, icon collection for your design

March 12th, 2010 by dr.emi

Here are my icon pack collection. Collected from most advance icon studio in the world.

 

Available download box is here:

Enjoy it brother!

Popularity: 5% [?]

26 Resources for the Web Developer’s Toolbox

November 11th, 2009 by dr.emi

emcalculator In every creative field, there are certain tools that one always keeps handy in order to get the job done. As developers (who also design) the toolbox inventory needs to be broad to encompass all the necessary areas to keep you moving and productive. Below is a list of the resources that we felt should be included in any developer’s toolbox.

We have broken it down into different categories to help you keep your tools organized a little bit better. We hope that the list proves useful.

read more

 

Popularity: 4% [?]

 
 
 
 
Category
stack

Switch to our mobile site