Jalan ini tak semulus yang gw bayangin

March 25th, 2010 by dr.emi

Januari 2010 lalu awal mula banyak intrik dalam keseharian+kerjaan gw, ga terasa masa masa itu dah lewat. Dimulai dari listrik di kosan yang mati, kosan nya direhab ampe kite pada ngungsi, plus komputer rusak segala. Internet ikut ikutan ngadat.

Karena demo telat akibat gangguan tadi, beberapa client komplain, ada yang marahmarah, ada yang pura pura ga jawab sms. Banyak modelnya.

read more

 

Popularity: 1% [?]

Great themes for Ubuntu 9.04 and ubuntu 9.10 Karmic Koala

March 12th, 2010 by dr.emi

Here ara the greatest theme of Ubuntu 9.04 and 9.10. Just run apt-get install {THEME NAME} to install it on your Ubuntu. Just for Ubuntu Users!

read more

 

Popularity: 4% [?]

My Icon Pack #1, icon collection for your design

March 12th, 2010 by dr.emi

Here are my icon pack collection. Collected from most advance icon studio in the world.

 

Available download box is here:

Enjoy it brother!

Popularity: 5% [?]

Web Base Controller System with NirCMD

February 28th, 2010 by dr.emi

Prikituw!!! gw awali selamat datang dr.emi wakakakakakaka .. slamat datang kok ama diri sndiri..

hehe, gw mang dah lama ga posting tutorial baru. berkutat ama urusan sendok ama piring di dapur. wkaakak..

tapi gw pernah janji kalo bakalan exist di blog legendaris ini. ya, dremi.INFO blog pertama gw mengudara sejak 2005, uset dah! emang radio apa… hahaaha

tapi sekalipun demikian, gw selalui ngikutin perkembangan pendidikan di tanah air. dan beberapa memang membuat gw geleng-geleng kepala. dari dulu ampe sekarang, tutorial yang gw jumpai, itu itu mulu. ayolah kawand, ciptakan sesuatu yang beda! biar popularitas kagak jadi tolak ukur sebuah blog. tapi kualitas nya juga donk!

read more

 

Popularity: 43% [?]

Freelancer Kini Tajam dan Berbahaya

February 6th, 2010 by dr.emi

Freelancer Kini Tajam dan BerbahayaMengenang kembali masa masa beberapa taon silam, saat dr.emi selalu berada di belakang layar dalam mengerjakan setiap projek order, artikel ini pun tertulis dengan penuh semangat dan penuh nyali.

Artikel ini ditulis untuk mengenang masa penjajahan terhadap para freelancer, yang mungkin tidak hanya dr.emi saja yang mengalaminya. Namun guwe merasa yakin kalo sebagian besar projek projek besar di Indonesia dikerjakan oleh para freelancer baik hati di seluruh tanah air.

read more

 

Popularity: 2% [?]

Web Based Absensi System Menggunakan BarCode Reader

January 12th, 2010 by dr.emi

Gw nawarin produk terbaru dr.emi

Web Based Absensi System Menggunakan BarCode Reader

WebSen System – Web Based Absensi Menggunakan BarCode Reader.

Tersedia plus barcode reader juga, harga terjangkau.

Info lebih lanjut klik link dibawah ini.
http://absensi.dremi.info/aplikasi%20absensi%20berbasis%20web,%20support%20barcode%20reader

atau email ke websen.system[ET]gmail.com

Thank you!

Popularity: 6% [?]

The Chain Tutorial from FuelYourCreativity

December 1st, 2009 by dr.emi

Chain Preview

This tutorial represents the second installment of a tutorial over at our friends PSDTUTSPLUS! In part one, we learned how to create this shiny chain from scratch in Photoshop. In this tutorial we’ll take that shiny new chain and weather, distress, and age it using layer styles, textures, and lighting effects to create our final result.

bonusiconAs a bonus, one lucky person will win a free Premium Membership to PSDTUTSPLUS by commenting on this tutorial!

So let’s get started!

Author: FuelYourCreativity.Com

read more

 

Popularity: 30% [?]

26 Resources for the Web Developer’s Toolbox

November 11th, 2009 by dr.emi

emcalculator In every creative field, there are certain tools that one always keeps handy in order to get the job done. As developers (who also design) the toolbox inventory needs to be broad to encompass all the necessary areas to keep you moving and productive. Below is a list of the resources that we felt should be included in any developer’s toolbox.

We have broken it down into different categories to help you keep your tools organized a little bit better. We hope that the list proves useful.

read more

 

Popularity: 4% [?]

How to Check Username Availability using jQuery + PHP

November 3rd, 2009 by dr.emi

Hi! dude! how are you today ? I hope all of you will fine :)

Today is our nice day, it’s time to party. Let’s learn again about jQuery and PHP. How to create safety validation of username checker for your member register using jQuery and PHP ? Check it now!

read more

 

Popularity: 27% [?]

 
 
 
 
Category
stack

Switch to our mobile site